Asunnot

Lintulahdenkatu 1, 70840 Kuopio 2h+k+s-4h+k+s, 49-95m2

Asunto Oy Kuopion Lintulahdenportti

Ennakkomarkkinoinnissa!

Laadukkaita 1- ja 2 tasoisia rivitalohuoneistoja loistavalle sijainnille vain 5 kilometrin päähän keskustasta. Hyvät kulkuyhteydet, järven ja ulkoilumaastojen läheisyys takaavat mukavat asumisolosuhteet niin nuorelle kuin vanhemmallekin väelle. Myös palvelujen läheisyys luo viihtyisyyttä ja helppoutta arkeen. Martti Ahtisaaren kouluun on matkaa vain kilometri ja läheiselle Kuikkalammen alueelle on rakenteilla upouusi päiväkoti. Heti Saaristokadun toisella puolella alkava Kuikkanotkon laaja lähivirkistysalue takaa viihtyisän asumiskokemuksen.

Ensiesittely tontilla su 18.8 klo 15.30-16.00

 

 

 

Metsäkummuntie 16, 70420 Kuopio 3h+k+s, 5h+k+s, 89-117m2

Asunto Oy Kuopion Metsäkummuntie 16

ASUNNONOSTAJAN VEROETU!

KUN OSTAT ASUNNON MUUTTOVALMIISTA METSÄKUMMUNTIEN KOHTEESTA , HYVITÄMME VELATTOMASTA KAUPPAHINNASTA VARAINSIIRTOVERON VERRAN! (ETUSI 2%)

Asunto Oy Kuopion Metsäkummuntie 16 koteja suunniteltaessa tärkeintä oli viihtyisyys ja asumisen helppous sekä materiaalivalinnoissa laatu ja nuorekkuus. Sisäänkäynnin yhteydessä on tilava, lähes 5 m2:n tuulikaappi vaatehuoneella, loistava ratkaisu lapsiperheelle ja urheilua harrastavalle. Valoisat oleskelutilat, tilavat huoneet, saunaosastolta käynti lasitetulle parvekkeelle, aurinkoinen terassi ja kaiken tämän kruunaa suojaisa, oma piha. Taloyhtiöön valmistuu 12 huoneistoa ja jokaiselle huoneistolle erillinen, lämmin varasto. Autokatospaikkoja 16, lisäksi pihapaikkoja. KOHDE MUUTTOVALMIS!

Esittely su 18.8 klo 17.00-17.30